Школска кухиња

Организација рада школске кухиње

У ђачкој кухињи се хране ученици првог и другог циклуса, ученици који похађају предшколски програм, као и запослени. У кухињи су обезбеђени ужина током редовне наставе као и ручак за ученике и запослене који остају у школи током програма обогаћеног једносменског рада.


Јеловник за школску 2024/25 годину
1. недеља
ПонедељакСендвич са чајном – (павлака, краставац, сок, воћна салата)
УторакГулаш са свињским месом - (салата, воће, сок)
СредаВиршле - (зденка сир, сок)
ЧетвртакКобасице и пире - (салата, сок)
ПетакМакароне са сиром, туњевином, саламом - (сок)
2. недеља
ПонедељакТопли сендвичи– (павлака, краставац, сок).
УторакПасуљ са кобасицом - (салата, воће, сок, воћна салата)
СредаПица - (јогурт)
ЧетвртакСирни намаз са саламом и куваним јајима - (воће, сок)
ПетакРибљи штапићи и помфрит - (сок)
3. недеља
ПонедељакСендвич са печеницом, павлаком и краставцем - (сок)
УторакГрашак са пилетином или млевеним месом, бакин колач - (воће, сок)
СредаКрофне, млеко, чај
ЧетвртакГулаш са пиреом - (салата, сок)
ПетакНамаз паштета, рибља паштета, палачинке - (јогурт, воће)
4. недеља
ПонедељакХот-дог - (воће, сок)
УторакЂувеч и пилав - (пудинг, салата, воће, сок)
СредаПалента, сир и пржена јаја - (сок)
ЧетвртакПица и јогурт - (воће, сок)
ПетакРибљи штапићи и помфрит - (сок)
ВОЋЕ -лубеница, грожђе, јабука, банана и мандарина
ПРИЛОГ - кечап, мајонез, сенф

ПРЕУЗМИТЕ ЈЕЛОВНИК У ПДФ ФОРМАТУ